Monday, 2024-04-29, 1:15 PM
FightCs.ucoz.comWelcome Guest | RSS
Main | [Tutorial]Cum faci un film de CsTrike ! - Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » FightCs - Counter-Strike » Tutoriale Counter-Strike ! » [Tutorial]Cum faci un film de CsTrike !
[Tutorial]Cum faci un film de CsTrike !
fightcsDate: Monday, 2008-04-21, 11:41 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 61
Reputation: 0
Status: Offline
Metoda folosita de profesionisti.Este destul de solicitanta deoarece necesita mult timp si rabdare.....plus un hardisk incapator. Insa rezultatete sunt extraordinare , calitatea imaginii nu o poate da nici un program de genul Fraps,Fast Cap sau Game Cam.

Citat:
Important :
Seteaza-ti jocul pe 800X600 cu detaliile la maxim , sa nu uiti de :
violance_ablood 1;violance_hblood 1

Pasi :
1 - Inregistreaza cat mai multe demouri (.dem) de preferinta cu HLTV (vezi tutorialul)

2 - Instaleaza Virtual Dub si goleste o partitie (sa fie aproximativ 20 de Giga liberi)

3 - Vizioneaza demurile in CS (vezi tutorialul) , alege secventele care iti plac si vrei sa le ai in film . Scrie in consola asa : startmovie nume_film 30

Aceasta comanda va salva in directorul cstrike multe poze.Aceste poze sunt Frame-urile filmului.Fiecare film este compus din mai multe poze care se succed cu o anumita viteza,30 de la sfarsitul comenzii : startmovie nume_film 30

reprezinta 30 de poze pe secunda.Cand consideri ca ai prins secventa dorita scrie in consola "Stop" pentru a oprii inregistrarea .

4 - Deschide directorul cstrike.Vei observa ca este plin de poze cu dimensiuni de pana la 3 MB . Deschide Virtual Dub-ul si Apasa : File/Open Video File(Files Of tipe---Image sequence)

si selecteaza prima poza din directorul CStrike . (Atentie prima poza nu toate pentru ca o sa vii se blocheze PC-ul) . Apoi apasa butonul Video din Virtual dub si selecteaza "Compression..." .Alege din lista "Xvid MPEG 4 Codec" si apasa Configure---Target Quantizer seteaza-l la "2.50" si apasa OK.Apoi apasa File/Save as AVI si selecteaza directorul unde sa salveze filmarea . Nu te speria de dimensiuniile filmului , o sa scada mai incolo !!!

5 - Partea asta mai grea a trecut dar vine alta . Aici chiar ca nu ma pot amesteca . Este randul lui Video Edit Magic pentru a completa filmul . Trebuie sa va folositi imaginatia si sa aveti rabdare . Este un program foarte usor de folosit insa trebuie mai intai stapanit . Foarte important este ca atunci cand terminati de facut montajul filmului sa nu uitati metoda de compresiune care trebuie sa fie : "XvidMPEG 4 Codec"(configurat cu Target Quantizer la 2.50)

Citat:

PROGRAME NECESARE> http://www.virtualdub.org/
http://www.deskshare.com/vem.aspx

 
Forum » FightCs - Counter-Strike » Tutoriale Counter-Strike ! » [Tutorial]Cum faci un film de CsTrike !
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024